Wie ben ik

Hoi, ik ben Malka…

en ik ben een all-round redacteur en schrijf graag. Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring in de uitgeverij wereld (educatief en vakbladen). Op dit moment mag ik elke week een blog schrijven op Flashcards.nu. En voor tijdschrift De WerkWijzer verzorg ik met collega zzp’er Anne-Bregtje de redactie en schrijf ik ook artikelen. Benieuwd naar wat ik nog meer heb gedaan, op de pagina opdrachten heb ik een overzicht gemaakt.

Ik heb mijn bachelor gehaald in Utrecht (Nederlands Moderne Letterkunde) en een master in Leiden (Book and Digital Media studies, Engelstalig). Na een aantal jaar in vaste dienst te hebben gewerkt bij ThiemeMeulenhoff was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik als MalkaMedia aan de slag gegaan.

Sinds ik hier in februari 2018 mee ben begonnen heb ik een hoop leuke (kleine en grotere) opdrachten gevonden en hiermee dan ook mijn kennis en kunde behoorlijk uitgebreid.

Ik heb een brede interesse en vind een hoop dingen leuk om te doen. Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen en wil je contact? Ik sta altijd open voor een leuk gesprek en een kop thee en hoor graag, in een persoonlijk gesprek, waar je behoefte aan hebt.

Hopelijk tot snel!

Malka