MalkaMedia is professioneel aan het bloggen voor Flashcards.nu!

Ik mocht een aantal weken een blog schrijven voor Flashcards.nu! Hoera voor mij! Dus lees alles over Flashcards maken en gebruiken en stel gelijk al je vragen op Flashcards.nu.

Omdat het me leuk lijkt dit ook hier te delen zal ik elke week ook een klein stukje hier zetten en een link toevoegen naar de website waar het hele blog te lezen is. Ik zou het leuk vinden om te horen wat jullie er van vinden. Of als je nog een leuke suggestie hebt voor een onderwerp, laat dan zeker wat van je horen! Je kunt een reactie geven onder deze tekst of kijk op de contactpagina.

Hoe werken Flashcards
In dit eerste blog leg ik uit wat Flashcards zijn, hoe je het beste met het Leitners systeem voor Flashcards kunt werken en nog veel meer.

Flashcards 2.0
Naast de basismethode van het werken met handgeschreven kaarten en drie stapels kun je de kaarten nog wel op andere manieren gebruiken. Wat dacht je van lekker tekenen?

Flashcards naast de studie
Behalve bij de studie kunnen Flashcards op nog veel meer manieren worden gebruikt. Heb je nog een leuke toevoeging, laat het weten!

Bijles of huiswerkbegeleiding
Wat is het verschil, wanneer heb je er wat aan en hoe kun je Flashcards gebruiken als leerling, als bijlesdocent of als huiswerkbegeleider?